Jdi na obsah Jdi na menu
 

Novinky

Hledáme sponzory na rok 2016!!!

Začíná nová sezona roku 2016 a My hledáme sponzory, kteří Nás budou sponzorovat.
Pokud máte zájem ozvěte se na naší EMAILOVÉ adrese: rodeocross@email.cz

  • 1. Reklamu na závodním traktoře, civilním (doprovodním) autě

  • 2. Reklamu na oblečení 

  • 3. Reklamu na naších oficiálních webových stránkách 

  • 4. Reklamu ve videích, které budou na serveru YouTube 

  • 5. Reklamu na facebookových stránkách  https://www.facebook.com/rodeocrossteammalehostice

  •  

  • A je tady rok 2016 :)

  • A jsme zas o rok dál, Silvestr zavřel dveře a otevřel se Nový rok, který jistě bude taky tak krásný a plný naděje, štěstí, radostí a odhodlání.

  • V minulém roce 2015 se nám vedlo o trochu více než v roce 2014, musíme sami uznat že pomohly velké přípravy a kompletní předělávání Gábinky.

  • V tomhle roce, se pokusíme sehnat pár sponzorů, abychom mohly udělat lepší úpravy a mohly se dostat i na nějaké jiné soutěže než tady v okolí.

  • V tomhle měsíci už začínají úpravy , na které tak velice čekáme a rozhodně se máte na co těšit, nezapomeňte že nás čeká i nový traktůrek, sice nad jménem ještě přemýšlíme tak kdybyste někdo věděli napište nám.

  • Váš Rodeocross team Malé Hoštice ♥

Víme kdy se jede Větřkovická traktoriáda 2015!!

 

Po různých úpravách, kdy traktoriáda vlastně bude, se stanovilo datum 28.8.2015!

Datum se ještě může klidně změnit.

Proto jsme se rozhodly dodělat "Gábinku" tak, aby nám jela a aby souhlasili i její pravidla, které se ve Větřkovicích určili. Tak neleníme a pracujeme.

Váš Rodeocross team M.H.

 

Začne se jezdit znova Rodeocross?

Jsou mezi lidmi spekulace jestli se Rodeocross team Malé Hoštice opět vrátí do závodění.
Ano, nějaké plány tu jsou, ale zatím, se rozhodujeme, pokud se naskytnou finance a sponzoři, nebude problém zase začít se stavbou auta a závoděním. Pokud to bude šlapat jak se má a vše se zařídí, letos bychom se měly prvně krát zúčastnit závodu v Rymářově. Jinak Vás budeme o všem zavčas informovat.

Váš rodeocross team M.H

Nový přírustek do rodiny?

Už pár dní přemýšlíme nad tím jestli "Gábince" pořídíme nějakého kamaráda, ať už většího nebo menšího. Přes zimu se přece nesmíme nudit. Pár návrhu už padlo, ale zatím jsou to jen představivosti. 
Bude to asi 4x4. A jméno už je také vymyšlené, bude se jmenovat Lukášek! Pokud máte někdo nějaký návrh a plán jak nový traktor zrealizovat, neváhejte nás kontaktovat a podělit se snámi o radu a váš názor.

I.ročník Malohoštické "speciální" traktoriády!!

Již po dlouhém rozmyšlání, jsme se jako jeden team rozhodly, že uskutečníme netradiční traktoriádu. Nikdo z Nás v tom skušenosti nemá a určitě to bude lehké.
Nakonec jsme se rozhodly ji teda udělat. Vše je v plném proudu, diplomy se tisknou, pohárky se dělají a abychom nezapomněly na ceny!

Tak tedy Vás všechny srdečně zveme na I.ročník Malohoštické "speciální" traktoriády, který se uskuteční 25. 10.2014 v Malých hošticích. Závodit se bude, jelikož je to 1. traktoriáda tak jen naším traktorem, pokud bude někdo chtít ať si doveze svůj vlastní. Není problém. Začátek traktoriády je v 13:00 hodin.

Už né RODEOCROSS ale TRAKTORIÁDA!!!

 

Na začátku Února jsme se rozhodly z technických důvodu, že skončíme s RODEOCROSSEM a přesedláme na TRAKTORIÁDY. Závodění  Nás bavilo, ale výroba vlatnoručně postaveného domacího traktorku je k nezaplacení. Traktor se začal stavět někdy v Únoru a od té doby se na něm každý den, dělaly menší úpravy. Vždy se něco přistavělo, přidělalo, změnilo. Stanovili se podmínky co na traktoriádu musí být. Vše bylo stihnuté a dodělaly se i takové věci, se kterýma se nepočítalo. Teď se jen upravují a opravují nedostatky, které by škodily a uškodily traktoru.  

Napište Nám!


1.) Hledáme na novou sezónu 2015 sponzory, kteří nás budou sponzorovat.
2.) Pokud Chceš Nám poradit jak upravit Náš/Tvůj traktor,auto.
3.) Pokud Nás chceš podpořit.

 

Začáteční datum!

Naš rodeocros team Malé Hoštice má svoje začáteční datum (9.1.), kdy začíná pracovat na autě, v první řadě se musí auto opravit z předešlé sezóny, potom se přidají menší úpravy a změny a nakonec se auto umyje a perfektně očistí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Вам перевод

Вам перевод 148488 руб. https://tinyurl.com/Artihoox NMVV11519087RKKF,16. 9. 2020 22:03

Вам перевод 150702 руб. https://tinyurl.com/Artihoox NMVV11519087RKKF